onsdag 27. oktober 2010

Jeg er mor til en 1-åring

Jeg skal selge tomt, jeg skal bake kaker og lage vegetarlasagne til elleve voksne og seks barn og tømme fryseren før det kommer 20 kilo elg i helga, det er kratthelvetet neri lia, det er blogg, loppis, helsestasjon og gamlehjem, og hele tida snakker jeg med blid og pedagogisk stemme

4 kommentarer:

  1. Du har blitt voksen!! Gratulerer så mye til nydelige Anna :-D Det er utrolig hvor fort tida går nå, ikke sant?

    SvarSlett
  2. Voksen og vel så det. Bare det å kommunisere med kommunen er jo en heltidsjobb ... Åssen er det i Amerika, tru, byråkratiet?

    SvarSlett
  3. Du begynner å bli voksen, ja. Men bare vent noen år, da risikerer du at både skolekorps, allidrett, og etterhvert også fotball, bandy, ski, turn, håndball (og Gud vet hva) blir aktuelle tema. I tillegg har du kanskje fått enda en småtting som krever sitt.

    Og omsider kommer de i puberteten...

    He he. Det er da du VIRKELIG føler deg voksen (dvs. sliten), men likevel, av en eller annen mystisk grunn, vil du tjue år senere sitte og føle at det var verdt det.

    SvarSlett
  4. Takk for gode kommentarer, Jensen. Jeg kjenner deg jo som en på alle måter rimelig mann, framfor alt som en menneskekjær humanist og også familiekjær. Men jeg finner det allikevel interessant at det er i familiesfæren du finner det verdt å synge ut. Men det er jo mest det jeg gjør og. I mangel av en spennende jobb, kanskje.

    SvarSlett